Zeeland


Opnieuw, net als op 3 januari dit jaar, is er geen aanleiding de Zeeuwse vlag te laten wapperen. Maar op Zeeuwse bodem heb je uiteraard geen aanleiding nodig om de provincievlag te hijsen. Dus: gewoon, omdat het kan.

Voor informatie over de vlag: zie de post van 3 januari 2017.

NB: Op die 3e januari wapperde eigenlijk een niet geheel correct exemplaar van de Zeeuwse vlag, waarop de wapenspreuk Luctor et emergo was opgenomen. En dat hoort officieel zeer zeker niet. Vandaag een nieuw exemplaar van de vlag zonder wapenspreuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s